تعمیر بخاری در کرج
تعمیر انواع بخاری های قدیمی و جدید در کرج توسط تاسیسات هدایتی
بخاری الخصوص بخاری گازی یکی از پر پتانسیل ترین لوازم خانگی در زمینه ایجاد خطر در صورت رعایت نکردن نکات ایمنی می باشد. متاسفانه هر ساله در فصل سرما و استفاده از بخاری شاهد انواع خسارات مالی و جانی هستیم که این وسیله ی مفید ایجاد می کند. البته این بخاری نیست که خطر افرین است و بخاری به خودی خود وسیله ای مفید و در مناطق سردسیر ضروری است. استفاده ناصحیح و رعایت نکردن نکات ایمنی در رابطه با بخاری است که منجر به اتفاقات ناگوار و متاسفانه مرگ می شود. لطفا در هنگام خرید بخاری کیفیت ساخت آن را به ظاهر زیبا ترجیح دهید.
تاسیسات هدایتی با فروش معتبرترین برند های بخاری در کرج، خرید بخاری با کیفیت و ایمن را برای شما تضمین می کند.
جهت مشاهده نمایندگی های تاسیسات هدایتی کلیک کنید.
اگر از دسته افرادی هستید که معمولا نصب و تعمیر لوازم خانگی را خودتان انجام می دهید و از متخصص کمک نمی گیرید، اکیدا به شما پیشنهاد می کنیم درمورد بخاری این عادتان را ترک کنید و کار را به کاردان بسپارید. ممکن است کار به ظاهر شاده باشد اما آنچه در رابطه با بخاری حائز اهمیت است نکات ایمنی است که باید در تمامی مراحل نصب، استفاده و تعمیر بخاری لحاظ شود. خوشبختانه با وجود تاسیسات هدایتی، تعمیر بخاری در کرج توسط متخصصان این فن و ایمنی کامل انجام می شود. در هر منطقه از کرج که هستید تعمیرکاران هدایتی برای نصب، سرویس و یا تعمیر بخاری حاضر می شوند و زمستانی گرم را برای شما فراهم می کنند. تعمیرکاران هدایتی نصب اصولی، بازبینی دودکش، و تعمیر بخاری در کرج را طبق استانداردهای شرکت گاز انجام می دهند. فراموش نکنید که استفاده از تعمیرکارهای متفرقه و غیر متعهد، چیزی جز خرابی مکرر و خطر و یک عمر پشیمانی نخواهند داشت.
بخاری گازی از دسته وسیله های گرمایشی می باشد که هم برای گرم کردن داخل ساختمان و هم بیرون مورد استفاده قرار می گیرد. متاسفانه هر ساله با شروع فصول پاییز و زمستان تعدادی از هموطنان خود را در اثر گاز گرفتگی با وسایل گرمایشی از دست می دهیم. آمار سازمان آتش نشانی ها و پزشک قانونی هم در کرج و تهران نشان می دهد که سال به سال تعداد افرادی که در اثر استنشاق گاز وسایل گرمایشی از بین می روند بیشتر می شود. مردم ما به اصطلاح عمومی می گویند گاز گرفتگی. دلایل به وجود آمدن این حادثه ها موارد زیر می باشد:
با توجه به مواردی که ذکر شد برای جلوگیری از حادثه باید مواردی را به دقت رعایت کنید:
یکی از خدمات مجموعه تخصصی تاسیسات هدایتی تعمیر بخاری گازی در محل می باشد. در نتیجه در صورت بروز هر گونه خرابی و نقص با متخصصین و کارشناسان بخاری گازی تماس حاصل بفرمایید. اگر شما ساکن استان البرز در هر نقطه ای می باشید برای تعمیر بخاری گازی خود در محل با کارشناسان تاسیسات هدایتی تماس حاصل فرمایید تا چند دقیقه بعد در محل اعزام می شوند.
تاسیسات هدایتی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان در سراسر کرج می باشد. مناطق تحت پوشش تاسیسات هدایتی عبارت اند از: باغستان، باغستان غربی، شاهین ویلا، دهقان ویلا، مهرویلا، عظیمیه، جهانشهر، مهرشهر، گلشهر، درختی، هفت تیر، حسن آباد، برغان، مطهری، گوهردشت، محمودآباد، شهرک اوج، شهرک امام رضا، اشتراکی، میدان شهدا، ساسانی، رزکان، آسیاب برجی، کارخانه قند، بعثت، رستاخیز، میانجاده، ۴۵متری کاج، کیانمهر، حسین اباد، مصباح، رجایی شهر، نبوت، قلمستان، میدان سپاه، خیابان بهشتی، بلوار دانش اموز، سه راه گوهردشت، دولت اباد، حیدر اباد، محمدشهر.
در صورت بروز هر یک از مشکلات زیر با ما تماس بگیرید:
برای فهمیدن دلیل خاموش شدن بخاری گازی در ابتدا لازم است که در مورد بخاری گاز سوز اطلاعات مورد نیاز را به شما آموزش دهیم و سپس به یافتن دلایل خاموش شدن بخاری گاز سوز و برطرف کردن ایراد آن بپردازیم.
بخری گازی از چه اجزایی تشکیل شده است
بخاری های گاز سوز در انواع طرح ها و با باز دهی حرارتی مختلف ساخته می شوند. اما نحوه کار و شیوه کار و ساختمان همه آن ها یکسان می باشد که به شرح زیر است.
۱-بدنه اصلی که از ورق فولاد ساخته می شود و سطح آن با لعاب کاری یا رنگ و یا با رنگ کاری به روش استاتیک پوشش داده می شود.
۲- کوره (محفظه احتراق ) که از ورق فولاد تهیه شده و جهت جلوگیری از زنگ زدگی و ایجاد حرارت مطبوع و دوام بیشتر آن را لعاب کاری می کنند.
۳- مشعل (اجاق ) معمولا”از فولاد ضد زنگساخته می شود.
۴- مجموعه { پیلوت (شمعک )،ترموکوپل و فندک }
الف- پیلوت یا شمعک که کلاهک آن گاز را در سه طرف هدایت می کند (جرقه زن – مشعل اصلی- ترموکوپل ) در انتهای دیگر آن نازل گاز قابل تنظیم قرارگرفته است.
ب- ترموکوپل که وظیفه قطع گاز را در مواقع ضروری بر عهده دارد.
ج- جرقه زن که الکتریسته حاصل از پیزو الکتریک داخل شیر کنترل را به جرقه تبدیل می سازد.
در حال حاضر انواع مختلف بخاری از نظر نوع سوخت در بازار های ایران موجود است. بخاری های گاز سوز به علت دردسترس بودن و ارزان قیمت بودن گاز در ایران، محبوبترین نوع بخاری هستند. بخاری های گازی خود به مدل های مختلفی تقسیم می شوند که پس از انتخاب برند بخاری باید به آن پرداخت. انواع بخاری دیواری، زمینی، با دودکش و بدون دودکش رایج ترین مدل های بخاری هستند. گرچه اصولا بخاری های با دودکش بخاری های بهتر و ایمن تری نسبت به مدل های بدون دودکش هستند اما هر مدل از بخاری برای محیط و نیاز خاصی مناسب می باشد.
بخاری های دیواری فضای کمتری از محیط را اشغال می کند و معمولا به علت قدرت حرارتی پایین تر، قیمت ارزان تری نسبت به بخاری های زمینی دارند. این بخاری ها برای فضاهای کوچک که نیاز به توان حرارتی بالا ندارند مناسب می باشند. بخاری های دیواری قدرت حرارتی بالایی دارند و متناسب با مساحت ساختمان میتوان آنها را خریداری کرد. بخاری های بدون دودکش لازم است در محیط های غیر بسته که هوا در آنجا جریان داشته باشد، استفاده شوند. همچنین درمورد بخاری های بدون دودکش، مجهز بودن بخاری به سیستم ODS بسیار مهم و الزامی است. این سیستم که نقش به سزایی در ایمنی بخاری دارد، نسبت به کم شدن اکسیژن در محیط حساس است و به محض احساس کمبود اکسیژن به صورت خودکار گاز را قطع و بخاری را خاموش می کند.
تیم تاسیسات هدایتی همه روزه در مرکز هدایتی واقع در باغستان کرج، آماده ارائه مشاوره در رابطه با بخاری به شما عزیزان هستند.
در اکثر اتفاقات خطرناکی که از استفاده بخاری گزارش می شود، علت حادثه نصب غیر اصولی بخاری یا دودکش و یا شلنگ گاز آن اعلام می شود. تمام این اتفاقات با بهره گیری از نصابان حرفه ای و مجهز قابل پیشگیری است. تاسیسات هدایتی معتبرترین مرکز نصب بخاری در کرج، تمامی مراحل نصب بخاری، دودکش و شلنگ گاز را در کمال ایمنی انجام می دهد.
نصب صحیح شلنگ گاز با طول مناسب و به وسیله ی بست های محکم فلزی مهمترین نکته ایست که رعایت آن از نشر گاز و گازگرفتگی جلوگیری می کند. نصب دودکش H شکل در ارتفاع مناسب از پشت بام، تست سرد نبودن دودکش هنگام روشن بودن بخاری، انتخاب قطر لوله دودکش مناسب و اطمینان از اتصالات صحیح، حتما باید در هنگام نصب بخاری و توسط تکنسین مربوطه انجام شوند.
بازدهی بخاری علاوه بر نصب صحیح و استفاده درست از آن در فصل سرما به نگهداری آن در خارج از این ایام هم بستگی دارد. تمیز نگه داشتن بخاری در کارایی هر چه بهتر بخاری بسیار مهم است. وجود گرد و خاک بر روی بخاری باعث ایجاد بوی بد در محیط و نگه داری در جای غیر مناسب آن باعث خرابی قطعات بخاری می شود. گردگیری و تمیز کردن بخاری بعد از دوره ی استفاده و نگه داری از بخاری در مکانی مناسب از استهلاک بخاری جلوگیری می کند. بهتر است در پایان فصل سرما، بعد از پوشاندن بخاری با پلاستیک یا ملحفه آن را در جایی که مرطوب نباشد و باعث زنگ زدگی قطعات نشود نگهداری کنید.
درصورت تمایل به سرویس بخاری و تمیز کردن داخل بخاری حتما از یک متخصص درخواست کنید این کار را انجام دهد. تفکیک و تمیز کردن قطعات داخلی بخاری کاری دشوار و تخصصی است هر کسی از پس آن بر نمی آید. احتمال دارد سرویس غلط بخاری حتی در صورت نصب صحیح بخاری منجر به خطرات جبران ناپذیری شود. سرویس بخاری در کرج را به تاسیسات هدایتی بسپارید. فقط با یک تماس نیاز شما هر چه که باشد با تاسیسات هدایتی پاسخ داده خواهد شد.
بخاری های گازسوز در انواع طرح ها و با باز دهی حرارتی گوناگون در بازار موجود میباشد. ولی طرز کار و ساختمان همگی آن ها یکسان و به شرح زیر است.
1-بدنه اصلی که از ورق فولاد ساخته میشود و سطح آن را لعاب کاری یا رنگ و یا با رنگ کاری به روش استاتیک پوشش می دهند.
2- کوره (محفظه احتراق ) که از ورق فولاد ساخته شده است و برای جلوگیری از زنگ زدگی و ایجاد حرارت مطبوع و دوام بیشتر آن را لعاب کاری میکنند.
3- مشعل (اجاق ) معمولا”از فولاد ضد زنگ میباشد.
4- مجموعه{ پیلوت (شمعک )،ترموکوپل و فندک } الف- پیلوت یا شمعک که کلاهک آن گاز را در سه جهت هدایت می کند (جرقه زن – مشعل اصلی- ترموکوپل ) در انتهای دیگر آن نازل گاز قابل تنظیم قرار دارد. ب- ترموکوپل که وظیفه قطع گاز را در مواقع ضروری بر عهده دارد و در قسمت ترموکوپل از فهرست وسایل گازسوز کاملا” توضیح داده شده است. ج- جرقه زن که الکتریسته حاصل از پیزو الکتریک داخل شیر کنترل را به جرقه مبدل می سازد.
5- کنترل (کاربراتور ) که وظیفه کنترل سوخت و روشن بودن دائم شمعک را دار میباشد و شامل بخش های اصلی زیر است
الف- واحد نظارت بر شعله یعنی مکانیزم ترموکوپل ب- کنترل کننده عبور جریان گاز ج- فیلتر د- تنظیم کننده های عبور جریان گاز به مشعل اصلی ه- جرقه زن (شکل زیر).
6-لوله های رابط از جنس آلومینیوم یا مس واز نوع نیمه سخت میباشد و گاز را از شیر کنترل به مشعل اصلی و پیلوت می رسانند.
7-شیشه که برای زیبایی و مشاهده ی شعله بخاری و از جنس سکوریت می باشد.
8-سپر های کنترل و توزیع حرارت و دودکش
۱- قبل از نصب و روشن کردن بخاری مطمئن شوید که لوله دودکش کاملا” تمیز و عاری از هر گونه گرفتگی باشد.مکش دودکش را به روش زیر می توان کنترل نمود.شعله کبریتی را نزدیک دهانه دودکش بگیرید اگر شعله به طرف دودکش متمایل شود نشانه این است که دودکش باز بوده واز قدرت کشش خوبی بر خوردار می باشد.
۲- پس از نصب و بر قراری جریان گاز باید کلیه اتصالات را با کف صابون آزمایش و نشت یابی نمایید.
۳- در صورت استفاده از کپسول حد اقل فاصله یک متری را بین کپسول و بخاری رعایت نموده واز خوابیدن کپسول جدا” خودداری نمایید.
۴- قطر دودکش داخل دیوار نبایستی کمتر از قطر دودکش بخاری باشد.
۵- وسایل گازسوز برای سوختن نیاز به اکسیژن کافی دارند،لذا از کیپ بستن درب و پنجره های اتاق خود داری نمایید.
۶- لازم است بین سیستم لوله کشی ساختمان و بخاری گازسوز یک شیر قطع و وصل توپکی نصب گردد تا در صورت نیاز بتوان جریان گاز رافورا” قطع نمود.
۷-هر چند ماه یک بار کلیه اتصالات را از نظر نشت گاز با کف صابون آزمایش کنید.
۸- حد اقل فاصله بخاری از دیوار باید ۳۰ سانتیمتر باشد.
۹- از پاشیدن آب به روی شیشه و بدنه بخاری جدا” خودداری نمایید.
۱۰- بخاری را در محل مناسب نصب نمایید تا در مقابل جریان شدید هوا نباشد.
۱۱- هر گز از بخاری،بدون دودکش استفاده ننمایید.
۱۲- جهت اتصال بخاری به سیستم لوله کشی گاز از لوله مسی و آلومینیوم (از نوع نیمه سخت) و یا شیلنگ مخصوص گاز استفاده کنید.
۱۳- حد اکثر طول شیلنگ از ۵/۱ متر و طول لوله مسی از ۲ متر نباید بیشتر گردد.
۱۴- عبور شیلنگ گاز از داخل دیوار ،سقف و کف اتاق غیر مجاز است.
۱۵- بهتر است از حد اقل تعداد زانویی و لوله در نصب استفاده شود .
۱۶- در انتهای دودکش باید کلاهکی قرار داده شود که باد گازهای حاصل از احتراق را به داخل بخاری بر گشت ندهد.
۱۷- انتهای لوله دودکش از بلند ترین نقطعه ساختمان در پشت بام باید حدود ۶۰ سانتیمتر بلندتر باشد.
۱۸- قبل از روشن کردن حتما توجه کنید که اطراف بخاری اشیای قابل اشتعالی نباشد.
۱۹- دقت کنید مکان قرار گرفتن بخاری مسطح بوده و بخاری کاملا” تراز باشد.
۲۰-برای حفظ طول عمر شیشه بخاری ، شعله را به آرامی و بتدریج کم و زیاد کنید.
۲۱- اگر برای سوخت بخاری از کپسول گاز مایع استفاده میکنید، کپسول باید مجهز به رگلاتور استاندارد شده فشار ضعیف باشد . و نازل (ژیگلور ) مشعل اصلی ویژه گاز کپسول بوده و شعله پیلوت تنظیم گردد.
۲۲- در صورت قطع ناگهانی جریان گاز و خاموش شدن بخاری حدود ۱۰ دقیقه صبر نمایید و مجددا” بخاری را روشن کنید اگر موفق به روشن کردن شمعک با جرقه زن نشدید می توانید دریچه کوچک منبع حرارتی را باز نمایید و با استفاده از کبریت یا فندک الکتریکی دستی ، شمعک را روشن کنید.
رعایت نکات ایمنی در تمامی مراحل نصب، استفاده و تعمیر بخاری مهم است. تاسیسات هدایتی، تعمیر بخاری گازی در عظیمیه را توسط متخصصان انجام می دهد. در هر کجای از عظیمیه که هستید تعمیرکاران هدایتی برای نصب، سرویس و یا تعمیر بخاری حاضر می شوند و زمستانی گرم را برای شما فراهم می کنند. تعمیرکاران هدایتی نصب اصولی، بازبینی دودکش، و تعمیر بخاری گازی در عظیمیه را طبق استانداردهای شرکت گاز انجام می دهند.
چرا پس از روشن کردن بخاری بوی گاز می آید؟
علت این مشکل می تواند به دلیل باز بودن دریچه پیلوت باشد که با کبریت روشن می شود. برای رفع این مشکل که این عیب به ندرت اتفاق می افتد، که مجموعه (پیلوت،جرقه زن و ترموکوپل) از جای خود خارج شده و یا در جای مناسب تعبیه نشده و گازهای حاصل از سوخت پیلوت از دریچه روشن کردن پیلوت با کبریت به بیرون از محفظه احتراق هدایت می شود این قسمت را بر رسی ورفع مشکل نموده و دریچه مذکور را ببندید.
چرا پس از روشن کردن بخاری بوی گاز های حاصل از احتراق به مشام می رسد؟
علت این مشکل به احتمال زیاد می تواند خرابی محفظه احتراق بخاری باشد. گاهی ممکن است محفظه احتراق به خوبی جوش داده نشده است و یا درز جوش ها در اثر پوسیگی سوراخ شده و فاصله افتاده است و باعث شده است گازها به بیرون نشت کند. در صورتی که چنین ایرادی را مشاهده کردید کوره باید تعمیر و یا درز مواردی تعویض شود.
علت دیگر آن ممکن است نشت از قسمت های شیر کنترل باشد. برای رفع این مشکل کاور یا قالپاق شیر کنترل را بر دارید. سپس با کف صابون سطح شیر کنترل و در حقیقت اطراف پیچ های تنظیم ماکزیمم،مینیمم و محور را بپوشانید. توجه کنید که در کدام ناحیه حباب به وجود می آید و نشتی دارد. سپس( با توجه به شکل انفجاری شیر کنترل و قطعات آن ) پیچ مربوطه را باز کرده و واشر اورینگی آن را عوض کنید.
چرا با چرخاندن دکمه فرمان از حالت پیلوت به شعله اصلی مشعل روشن نمی شود و گاز زیادی به اطراف پراکنده می شود؟
علت این مشکل می تواد مسدود شدن مجرای ورودی مشعل توسط شی خارجی باشد. برای رفع این مشکل قبل از هر اقدامی ابتدا شیر اصلی را ببندید و مجرای ورودی مشعل را به دقت بررسی کنید در صورتی که چیزی درون آن بود خارج نمایید.
با وجود فشار گاز مناسب ، شعله پیلوت کوتاه است و به خوبی قابل تنظیم نیست
کثیفی زیاد فیلتر می تواند از دلایل اصلی و مهم کوتاه بودن شعله پیلوت باشد. برای رفع این ایراد کاور شیر کنترل را بردارید و با توجه به شکل گسترده شیر کنترل، جهت تعویض فیلتر مربوطه اقدام نمایید.